Over Ons

Voor al uw occasions en exclusieve gebruikte onderdelen in Zutphen

Een occasion kopen, is een kwestie van vertrouwen. We willen allemaal kwaliteit voor een betaalbare prijs, ook als het om een gebruikte auto of onderdeel ervan gaat. Autobedrijf Poirrie heeft een uitstekende naam opgebouwd en is al jaren een vertrouwd adres. In onze garage aan de Industrieweg 65 B te Zutphen staan allerlei occasions en gebruikte onderdelen in diverse prijsklassen. De mooiste auto’s, en de beste onderdelen deals. Dat is Garage-Poirrie !

Een passend gebruikt onderdeel voor elk budget

Voor ieder budget hebben wij een passend onderdeel voor uw auto. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Natuurlijk willen we verkopen, maar alleen wanneer u volledig achter de aankoop staat. Daarbij kunt u rekenen op een goed advies van onze ervaren medewerkers. Bij Autobedrijf Garage Poirrie komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ontdek onze occasions

Om u alvast te oriënteren kunt u op onze site onderdelen of occasions bekijken. Alle occasions en used parts zijn overzichtelijk in beeld gebracht. Een auto moet je zien, voelen en natuurlijk proberen. Kom eens kijken bij Autobedrijf Garage Poirrie, kom persoonlijk kennismaken. Dat is de eerste stap op weg naar een prachtige, betaalbare occasion.